高端對話

高端對話

高端對話旨在通過持續對話和開放式互動建立信任。相信理解和信任是世界上最重要的雙邊關係取得成功的基石,該基金會將其大部分計劃重點放在為來自各國的學術界,專家和社區領袖的廣泛高級代表團創造機會。就重要的關鍵問題進行深入開放的對話。

更多
訪問活動

訪問活動

無論是一個人、一個地方或一個社區,認識它最佳的方法是與它面對面交流。中美交流基金會的訪問活動為訪客提供一個真實的實地體驗,以自己雙眼認識中國。

更多

研究項目


中美在北極地區的關係研究

A Road map of Future Cooperation. Both countries have or soon will have two icebreakers. Yet the two countries' priorities may not always align: China is actively pursuing in new economic opportunities in the Arctic, whereas the United States has largely pursed greater environmental protection.

English 2017-06-15
更多

中美聚焦


VOL. 23

Find Our Voices (English only)

English 2019-09-12
更多